Is het kunst of toch kitsch?

Al voor openingstijd stroomden de eerste bezoekers met kunstwerken binnen bij het Repair Cafe van afgelopen zaterdag. Er was geen moment rust deze ochtend voor Jan en Mart, de kunstkenners die we via het Repair Cafe Den Haag hadden uitgenodigd, maar dat vonden deze specialisten geen enkel punt, ze genoten van elk object (ruim 60 in totaal!!) dat voorbij kwam. Verwachtingsvol legden de bezoekers hun kunst op tafel. Achter elk object zit een heel verhaal; het ene is al generaties lang in de familie en de ander ontvangen bij een jubileum op het werk. En net zoals het tv programma Kunst en Kitsch zaten er deze ochtend ook weer ware kunstwerkjes bij en gingen deze mensen blij verrast naar huis. Bij de minder waardevolle kunstwerken kregen de bezoekers steevast het goede advies van de heren om vooral van het kunstwerk te genieten!!
Aandacht
Naast alle kunst kwamen de bezoekers natuurlijk ook met allerhande reparaties. Veel naaiklusjes, maar ook een tom-tom, weerstation, ipad, gourmetstel kwam voorbij.
Niet alles kon worden gerepareerd, maar dan waren de bezoekers toch nog tevreden met al de moeite die er doorde reparateurs werd gedaan en de persoonlijke aandacht!!
Wederom een supergeslaagde Repair Cafe, de sfeer was top en de koffie (met cakejes) smaakte goed. Nieuwsgierig geworden? Van harte welkom bij ons volgende Repair Cafe op zaterdag 19 december.