Storm raast over de regio Pijnacker-Nootdorp

Vandaag begint de dag met veel bewolking en af en toe een bui. Het is gevaarlijk weer en het stormt enorm met windstoten die kunnen oplopen tot 110 km/u. De combinatie van storm en regen kan het zicht naar 150 meter gaan.

Het KNMI heeft code geel afgegeven en op sommige plekken zelfs code oranje. In de avond zal de storm wat gaan liggen. De middagtemperatuur ligt rond de 11 graden.

Er wordt geadviseerd om beide handen aan het stuur te houden en het rijgedrag en de snelheid aan te passen aan de weersomstandigheden.

Hou er ook rekening mee dat personenauto’s, maar vooral ook voertuigen met aanhanger en lege vrachtwagens risico lopen tijdens zware windstoten. Dinsdagochtend waren er op verschillende plekken in het land al vrachtwagens omgevallen door de storm.

Door de storm rijden er gedurende de hele dag minder treinen en ook kunnen vluchten op Schiphol vertraagd zijn of geannuleerd worden.

Als je op de hoogte wil blijven van het actuele weer- en verkeersbeeld, luister dan naar Feel Good Radio via 105.2 en 105.6 of feelgoodradio.nl, waar je ieder half uur, en tijdens de spits ieder kwartier, op de hoogte gehouden wordt van de situatie op de weg.