Gemeente gelooft in lokale omroep Pijnacker-Nootdorp

De gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft gisteren positief besloten over het toekennen van subsidie aan de publieke lokale radio en televisieomroep. Het nieuwe mediaplatform met nieuws via radio, tv en internet is op 1 januari van start gegaan met uitzendingen voor Pijnacker-Nootdorp.
De gemeente heeft in de afgelopen maanden kritisch gekeken naar de intenties van de nieuwe omroep en heeft daardoor een weloverwogen keuze kunnen maken bij de toekenning van de subsidie.

De afgelopen tijd hebben ook andere lokale media zich kritisch gebogen over de nieuwe omroep. Mede dankzij deze feedback en aandacht heeft Feel Good Radio zich op korte termijn goed en zichtbaar kunnen neerzetten in de gemeente.

Peter de Jong, voorzitter van de Stichting is in een feeststemming: ‘Wij zijn erg blij met de toekenning van de subsidie en daarbij ook de waardering en het vertrouwen dat we hiermee vanuit de gemeente krijgen. Met de subsidie kunnen we de omroep verder uitbouwen en nog dichter bij de mensen komen te staan. Wij willen een omroep zijn voor de inwoners van Pijnacker-Nootdorp en zoveel mogelijk samenwerkingen aangaan met iedereen die daar behoefte aan heeft. Die belofte hebben we gedaan bij de start en die gaan we ook nakomen! Ik nodig daarom ook graag iedereen uit om ons te benaderen wanneer we iets kunnen toevoegen aan bereik in de gemeente voor bijvoorbeeld een organisatie, vereniging of stichting’

Feel Good Radio zendt 24 uur per dag uit en heeft van 07:00 tot 19:00 een live programmering met ieder half uur lokaal nieuws op de radio uit Pijnacker-Nootdorp. Op het televisiekanaal is 24 uur per dag nieuws uit de gemeente te zien.

Contact opnemen met Feel Good Radio kan op de volgende manieren:

Mail: redactie@feelgoodradio.nl
Telefoon: 015-3010320 (tijdens kantooruren)

Luister Feel Good Radio via 105.2FM Nootdorp en 105.6 Pijnacker
Kijk Feel Good TV digitaal via Ziggo kanaal 43 in Nootdorp. Binnenkort ook digitaal in Pijnacker.

Luister online: www.feelgoodradio.nl