Acht uur overwerken voor goed doel

Een groep maatschappelijk betrokken ondernemers gaat op vrijdag 18 maart in Pijnacker aan de slag voor een organisatie of instelling die een vraagstuk heeft, iets gerealiseerd wil zien of een plan wil maken. Onder het motto ’8 Uur Overwerk’ wordt op een nog geheime locatie gewerkt aan ondernemingsplannen, flyers, logo’s of wat er dan ook nodig is. Het evenement in Pijnacker-Nootdorp wordt georganiseerd door de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging, die elk jaar ook de succesvolle Beursvloer houdt. Ook daar bieden ondernemers hun diensten aan voor vrijwilligersorganisaties, instellingen of goede doelen.
Birgit Snelleman van de Uitdaging: “We hebben al een stuk op twaalf ondernemers die mee willen werken op die dag, en er hebben zich nu drie instellingen gemeld met een vraagstuk. Van half een ’s middags tot half negen ’s avonds werken ze allemaal aan een project, en de bedoeling is dat dat halverwege de avond concrete resultaten heeft opgeleverd.”

’8 Uur Overwerk’ is een landelijk en zelfs internationaal project, dat eerder al op andere plekken in Nederland is uitgevoerd. Nu is het dus voor het eerst in Pijnacker.

Wie wil bijdragen aan het project of een vraagstuk heeft dat opgelost met worden, kan op de website van de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging meer informatie vinden.