Plannen voor Jouw Delfgauw krijgen vorm

Het evenement Jouw Delfgauw, dat gepland staat voor 29 mei, krijgt steeds meer vorm. Creatieve en actieve inwoners van het dorp tonen dan hun talenten. Onder het motto ‘De leukste mensen wonen in Delfgauw’ kan iedereen genieten van muziek, zang, kunst en demonstraties. Het evenement duurt van 13 tot 17.30 uur. Veel activiteiten starten vanaf het Gouden Rijderplein, tegenover het winkelcentrum, waar een podium en kraampjes staan. Er zijn activiteiten in en rond het atrium van 55+gebouw De Zeven Linden, Sporthal Emerald, het Sportcafé, het voormalige Lighthouzz, de buurttuin en het Kerkelijk Centrum. Er zijn handwerk en snuisterijen te koop en er is een expistie met werk van bekende en onbekende kunstenaars.
Jouw Delfgauw wordt georganiseerd door inwoners, ondersteund door de gemeente. Zij willen de kracht en creativiteit van Delfgauw laten zien en meer inwoners met elkaar laten kennismaken. Daarbij hoopt de groep dat het niet bij één keer Jouw Delfgauw blijft, maar dat dit soort evenementen voor en door inwoners vaker gaan plaatsvinden.

Tot nu toe hebben dertig organisaties en inwoners zich aangemeld om mee te doen. Wil je ook jouw talent of activiteit presenteren aan dorpsgenoten, meehelpen of op andere manier een bijdrage leveren? Mail naar jouwdelfgauw@gmail.com. Kijk ook op de website of Facebook.