Festiviteiten Koningsdag Pijnacker

De Oranjevereniging Pijnacker heeft tijdens Koningsdag de nodige activiteiten gepland. De dag begint om 08:00 met de Beatrix Wandeltocht. De nieuwe burgemeester Francisca Ravestein zal om 09:30 de officiele aftrap geven van Koningsdag op het Raadhuisplein onder muzikale ondersteuning van de Drumfanfare Haaglanden.
Vanaf 10:00 is er een rommelmarkt en veel speelplezier rondom de tent op het Raadhuisplein te beleven voor jong en oud. Voor de ouders een kop koffie en voor de kinderen onder andere een springkussen, attracties en dit jaar ook een mega bouwhoek met 800 grote Legoblokken. Naast de festiviteiten kunnen kinderen zich ook laten schminken.

In de middag en avond is er mizik van K-Beng die de lekkerste feest- en danceclassics van de afgelopen 30 jaar brengen en de Eppies die zorgen voor een groot feest.

Aan de julianalaan is er vanaf 10:00 ook weer het traditionele Paardenringsteken. Hiervoor zijn de parkeerplaatsen vrijgemaakt zodat er voldoende ruimte is voor combinaties.

Op en rond Sportpark de Groene Wijdte is ook genoeg te beleven. Zo is er een kermis, pannavoetbal, een luchtkussen en veel muziek vanaf 10:00.

Op de Nobellaan/Noordweg is er een vijverprogramma met een heus waterspetterparadijs voor kinderen vanaf 13:00.

Tijdens de festiviteiten zal ook de EHBO Pijnacker aanwezig zijn waar nodig.

Kijk voor meer informatie op de website van de Oranjevereniging Pijnacker