Feel Good Radio nieuwe omroep voor Pijnacker-Nootdorp

Feel Good Radio is de naam van de nieuwe omroep in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Via 105.2FM en 105.6FM, digitale kabel en internet is het station te beluisteren Als je nu de radio aanzet hoor je de testuitzendingen van een nieuw radiostation met een dagelijkse live programmering van 07:00 tot 18:00.
Feel Good Radio wordt vanaf 1 januari 2015 de lokale radiozender voor de gemeente Pijnacker en Nootdorp. Je hoor ieder uur lokaal nieuws en middels het betrekken van verschillende doelgroepen uit de gemeente zal de omroep dicht bij de inwoners komen te staan.

Begin 2015 zal de omroep ook starten met een televisiekanaal op het digitale kabelnet van Ziggo. Momenteel hoor je via kabel, internet en de etherzenders 105.2FM, 105.6FM de grootste hits allertijden.

Momenteel wordt de nieuwsredactie opgezet en zal er vanaf 1 januari 2015 gestart worden met lokale berichtgeving via internet, radio en televisie.

‘Voordat we officieel van start gaan willen we eerst alle kinderziektes uit het systeem halen en dan met volle kracht radio maken met een station waar iedereen trots op kan zijn!’ aldus het bestuur van Stichting Omroep Pijnacker Nootdorp.