Pijnacker-Nootdorp niet actief in maand van amateurkunst

De gehele maand juni staat in het teken van de amateurkunst. Van 28 mei tot en met 30 juni zijn overal in Nederland culturele activiteiten onder de noemer ’Iktoon’. Opvallend genoeg heeft nog vrijwel geen enkele aanbieder van zang, dans, theater of schilderkunst uit onze gemeente zich voor ’Iktoon’ aangemeld. De enige die tot nu toe op de website www.iktoon.nl te vinden is, is de tenor Jules Schaap uit Nootdorp, die op zaterdag 18 juni een muziekles geeft in zijn lespraktijk. Onder de titel ’Kan iedereen zingen?’ kan iedereen tussen 11 en 17 uur bij hem terecht voor een gratis stemtest of om samen te zingen.
Jules Schaap woont sinds een jaar in Nootdorp. Hij is een ervaren zangpedagoog, die ook als uitvoerend musicus zijn sporen verdient. Hij zingt onder andere bij de Nationale Opera en geeft als solist concerten in binnen- en buitenland. Op zijn website julesschaap.com is er alles over te vinden. Over ’Kan iedereen zingen?’ is hier alles te lezen.

Aanmelden

Andere beoefenaren van amateurkunsten in Pijnacker-Nootdorp die mee willen doen aan Iktoon, kunnen zich gratis als deelnemer aanmelden. Je krijgt dan een eigen plek op de website van de maand van de amateurkunsten en publiciteitsmateriaal dat je kunt gebruiken om de activiteit onder de aandacht te brengen.

Aanmelden kan op deze website.