De beste pannenkoeken zijn van Piet Vergeer

De Chili Chicken als één van de besten uit de test! Dat verbaast ons niets. Wekelijks gaat ons eigen testpanel op bezoek bij het Nootdorpse pannenkoekenhuis Howdy’s om niet alleen de pannenkoeken, maar ook de fantastische sfeer te proeven. Wij beperken ons onderzoek tot alleen het restaurant van Piet Vergeer. Onderzoeksbureau We Are Horeca heeft nu een officieel onderzoek gedaan naar de beste tien pannenkoekenrestaurants van het land.
En wat blijkt.. Howdy’s Pannenkoeken Saloon uit Nootdorp staat op de zevende plaats. Een prestatie om trots op te zijn voor ons mooie dorp.

De Chili Chicken komt goed uit de test. Deze pannenkoek wordt veelal door het personeel ook aangeraden als specialiteit. Mensen met kennis van hun vak, zo blijkt. De pannenkoeken met aardbeien zijn overigens ook speciaal. De vrucht komt namelijk niet van ver, maar uit de grond van Pijnacker.

Ondernemer Piet Vergeer van Howdy’s kennen we als een gedreven ondernemer met passie die fonkelende oogjes krijgt als we praten over zijn pannenkoeken. Deze uitslag is dan ook met recht de kers op de taart, of euh… de pannenkoek!