Samenwerking Rabobank en Feel Good Radio Pijnacker-Nootdorp

Rabobank Zuid-Holland Midden en het lokale nieuwsplatform Feel Good Radio hebben de handen ineen geslagen voor een samenwerking op strategisch vlak. De omroep zal o.a. gebruik maken van de huisvesting van de Rabobank voor gesprekken met maatschappelijke organisaties en ondernemers. Feel Good Radio is de naam van de lokale omroep die reeds enkele jaren actief is als lokale omroep voor Pijnacker en Nootdorp. Middels een radio- en televisiezender en online nieuwsplatform worden duizenden inwoners van de gemeente dagelijks geïnformeerd.
‘Het is belangrijk om alle maatschappelijke stromingen binnen de gemeente te bereiken. Daarom proberen we in onze berichtgeving zo breed mogelijk te zijn. De samenwerking met de Rabobank sluit goed bij ons aan, vanwege de lokale betrokkenheid.’, aldus de stationmanager van Feel Good Radio.

Tessa van Asperen, adviseur Marketing & Communicatie bij de Rabobank, is blij met de samenwerking. Deze is tot stand gekomen via de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging waar zij als lid van de matchgroep bij betrokken is. “Als coöperatieve maatschappelijke bank ondersteunen we graag initiatieven die de lokale gemeenschap versterken. Dit doen we onder andere door onze kennis en netwerken te delen, samenwerkingsverbanden aan te gaan, maar ook door de inzet van diverse middelen, onder andere via ons Coöperatiefonds.

De samenwerking met Feel Good Radio is vanzelfsprekend omdat zij eenzelfde maatschappelijk doel voor ogen hebben. En samen bereik je nu eenmaal meer dan alleen.”