Zomerterras in Nootdorp

Woensdag  acht augustus

Ook dit jaar is er tijdens de feestweek van Nootdorp weer een zomerterras in Nootdorp. In de middag om half vier barst het feest weer los op het plein bij winkelcentrum De Parade.

 

Gevarieerd programma

Het zomerterras bied ook dit jaar weer een gevarieerd programma. Om half vier in de middag gaat het terras open en om vier uur start het feest met een kinderkaraoke. Aansluitend, vanaf circa vijf uur is er Karaoke. Dit wordt om half negen plus tien over half tien in de avond nog eens herhaald.

 

Optredens Mart Winkel

Om kwart over zeven in de vroege  avond is er een optreden van Mart Winkel. Mart is vooral bekend van het Nederlandstalige lied. Mart Winkel treed vaker op in Nootdorp tijdens diverse feesten. Hij zingt covers en eigen nummers.

 

Zanger en entertainer Hans

Om negen uur treed  zanger Hans op. Ook hij heeft al eerder opgetreden in Nootdorp tijdens de bitterballenbingo. Hans is entertainer in hart en nieren en zal ook deze avond weer een mooie show neerzetten.

 

DJ Marsie

Tussen de artiesten door zal DJ Marsie het plein weer laten trillen met gezellige muziek. Om elf uur in de avond sluit het zomerterras.