Aanslag gemeentelijke belastingen 2020

Als je eigenaar en/of gebruiker bent van een woning of een bedrijfspand, dan ontvang je eind februari de aanslag gemeentelijke belastingen 2020 van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Daarop kunnen vermeld staan: de WOZ-beschikking, de onroerende-zaakbelastingen, de afvalstoffenheffing, de rioolheffing en de hondenbelasting.

Mijn overheid
Als je heb gekozen om de post van de gemeente digitaal te ontvangen in uw Berichtenbox op www.mijn.overheid.nl, dan ontvang je de aanslag niet per post maar alleen digitaal. Het is belangrijk dat je een e-mailadres opgeeft in MijnOverheid. Zodra er een nieuw bericht voor je klaarstaat ontvang je een e-mail. Post van de overheid direct lezen op uw mobiel of tablet? Dat kan met de Berichtenbox app van MijnOverheid. Zodra er nieuwe post is, ontvang je een melding.

Belastingbalie
Op de website www.pijnacker-nootdorp.nl/belastingen vind je alle informatie over de gemeentelijke belastingen. Je kan daar doorklikken naar de Digitale Belastingbalie. Daarin kun je 24 uur per dag snel en makkelijk jouw belastingzaken regelen. Als je de gemeente belt, houd dan rekening met langere wachttijden.