Alle Sinterklaas intochten Pijnacker-Nootdorp op een rijtje

Het is bijna Sinterklaas. Sinterklaas is inmiddels onderweg met de boot en komt bijna aan in Pijnacker-Nootdorp. Er zijn meerdere intochten in de regio en dit zijn ze allemaal op een rijtje.

Nootdorp
Op 18 november om 13:30 zal de Sint met zijn Pieten een intrede maken in Nootdorp. De Sint kijkt ernaar uit om alle enthousiaste kinderen te begroeten. De sint zijn aankomst vindt plaats op de markt, gelegen aan de Kon. Julianastraat.

Pijnacker
Een week later, op 25 november om 12:30, zal Sinterklaas zijn entree maken in het centrum van Pijnacker. De festiviteiten beginnen in Pijnacker centrum, waar Sinterklaas en zijn pieten met open armen zullen worden ontvangen. Maak je klaar voor een dag vol gezelligheid en cadeautjes!

Delfgauw
Delfgauw staat ook op het programma op 25 november, maar dan om 11:00. De Sint zal zijn intocht beginnen bij  Saaymans Vaderplein. Kom samen met de kinderen naar dit plein en geniet van het spektakel. Sinterklaas en zijn Pieten kunnen niet wachten om de straten van Delfgauw te vullen met vrolijkheid en lekkernijen.