Appartementen Het Gildehof in verkoop

Op donderdag 13 juni start de verkoop van de 10 luxe appartementen in Het Gildehof in Nootdorp. Tussen 14.00 en 16.00 uur bent u die dag van harte welkom in de boerenstal van Grand Café 1837 om een brochure in ontvangst te nemen en alle informatie te bekijken. Na de succesvolle verkoop van de eengezinswoningen van het nieuwbouwproject, gaan nu de appartementen aan de Wintercyclaam, grenzend aan het Oosteinde, in verkoop. Vanaf deze dag kunt u zich digitaal inschrijven voor een bouwnummer van uw keuze.

Heerlijk wonen in hartje Nootdorp
Lekker ruim en rustig wonen in hartje Nootdorp vlakbij de sfeervolle Dorpsstraat, scholen en sportverenigingen. Dat is wonen in Het Gildehof! De woonbuurt met circa 120 woningen krijgt een prachtig groen hof met speelruimte voor kinderen. Het Gildehof wordt door De Maese Woningen ontwikkeld en gerealiseerd aan de Kruisweg in Nootdorp, op de plek van het voormalige koel- en vriesbedrijf Arctic. De bouw van de eerste fase is al in volle gang en de contouren van de nieuwe woonbuurt in Nootdorp zijn al zichtbaar. De karakteristieke uitstraling en architectuur van de appartementen sluit aan op wat elders is toegepast in Het Gildehof.

Start verkoop 13 juni
Onder het genot van een hapje en een drankje kun je het complete woningaanbod komen bekijken. Totaal gaan er 10 luxe appartementen in verkoop met prijzen vanaf circa € 449.000 v.o.n. Het gehele verkoopteam is aanwezig om u te informeren en de verkoopdocumentatie te overhandigen. Ook kunt u ter plekke de maquette met het gehele plan bekijken.

Je bent welkom in de boerenstal van Grand Café 1837 in Nootdorp aan de Kerkweg 2 tussen 14.00 en 16.00 uur.

Meer informatie leest u op de website van Het Gildehof, www.hetgildehof.nl