Bouw 2e fase bedrijfsverzamelcomplex gestart bij Boezem Oost

Op de Boezem Oost in Pijnacker is Van der Kooy Vastgoed deze week gestart met de bouw van de tweede fase van een bedrijfsverzamelcomplex. Ze variëren in omvang van zestig tot ruim 120 vierkante meter. Inmiddels zijn tien van de twaalf units verkocht en staan de resterende twee units onder optie. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op www.boezemoost.nl.

De bedrijfsverzamelgebouwen liggen dichtbij de oostelijke randweg die dit jaar gereed is, zorgt voor een directe verbinding tussen Boezem Oost en de N470/N471, de belangrijkste verbindingswegen in de regio. Via deze wegen zijn de snelwegen bereikbaar voor klanten, leveranciers en medewerkers. Vrijwel alle bedrijfsunits worden standaard opgeleverd met ruimte voor twee parkeerplaatsen. Er is dus altijd voldoende parkeerruimte.

De bedrijfsunits op Boezem Oost liggen op slechts enkele minuten loopafstand van een bushalte met directe en snelle busverbindingen naar Zoetermeer en Delft. Ook de RandstadRailhalte Pijnacker-Centrum is vlakbij, zodat Den Haag en Rotterdam gemakkelijk te bereiken zijn.

Meer weten over de verkoop van bedrijfsunits uit fase 2 of 3? Bel dan met Simone Kruithof: 079 3310331 of mail naar simone@vdk.nl.