Celtic Experience bij Tante Boefie gaat literair

Op 29 maart is Celtic Experience te gast bij Tante Boefie gaat literair. De groep bestaat uit Anke Rutten, Linda Vaandering en Jacomien de Bruijne.

Celtic Experience
Een paar jaar geleden kwamen Linda, Anke en Jacomien voor het eerst bij elkaar bij De Verbeelding. Sinds die tijd zijn zij samen verder gegaan. Anke is een muzikale duizendpoot die dol is op Keltische muziek en zang. Jacomien illustreet al heel lang en maakte de aquarellen bij het verhaal. Linda zelf is dol op alles wat met letters, schrijven en verhalen te maken heeft. Zoals Linda dat zelf mooi vertaalt: “Maakt van alles, maar vooral mooie verhalen.”

De koning die zich verveelde
Het verhaal dat zij gaan brengen heet ‘De koning die zich verveelde’ en handelt over een jonge koning die zich verveelt en zich daardoor allerlei moeilijke opdrachten op de hals haalt. Letterlijk bloedstollend!

Literaire avond in een café/restaurant
Bij een literaire avond denk je niet snel aan een café/restaurant als locatie voor dergelijke avonden, maar voor deze avond is bewust de keuze gemaakt om dat wel te doen. Literatuur en Poëzie  komen samen deze avond en juist de locatie maakt het laagdrempeliger. Literatuur en poëzie is niet saai en oubollig en op deze manier wil de organisatie het juist weer terug brengen bij de mensen. Het belooft een gezellige, verrassende avond te worden.

Tante Boefie gaat literair op 29 maart
Aanvang 20:00 uur (Inloop vanaf 19:30 uur)
Oostlaan 15, Pijnacker