Dertig jaar de Verbeelding in Pijnacker-Nootdorp

22, 23 en 24 september is het weer zover, het evenement vol kunst en cultuur, De Verbeelding is weer terug. Dit jaar vieren zij hun dertigste jubileum en daarom pakt de organisatie dit jaar extra uit met een verrassend programma.

Openingsavond
Het Verbeeldingsweekend begint op vrijdagavond 22 september om 20.00 uur  in CulturA & Zo (Nootdorp) met een openingsavond. Tijdens deze avond zullen er beelden te zien zijn van ‘Dertig jaar De Verbeelding’.

Voorstellingen
Op zaterdag 23 september zijn er twee voorstellingen van Pinokkio voor kinderen door Eric Borrias. De eerste voorstelling is in CulturA & Zo in Nootdorp en start om 10.30 uur. En om 13.30 uur is de tweede voorstelling in het CJMV gebouw in Pijnacker.

Het Verbeeldingsplein
Op zaterdag 23 september wordt het Raadhuisplein volledig omgetoverd tot een gezellige Creamarkt. Je kunt er gezellig rondlopen en kijken naar al het creatiefs wat de kraamhouders hebben gemaakt. Er zullen ook organisaties aanwezig zijn, waarvan je informatie kunt krijgen.

De Poproute en avondconcert
Zaterdagavond is traditiegetrouw het zaterdagavondconcert in de Pijnackerse Dorpskerk aan het Koningshof. Hier zullen optredens te zien zijn van onder andere Adinda van Delft en het Pijnackers Kamerorkest. De toegang hiervan is gratis. Ook is er dit jaar weer de Poproute, dit zijn verschillende optredens op verschillende locaties verspreid door Nootdorp en Pijnacker.

Kunstroute
Op zaterdag en zondag is er een Kunstroute door heel Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede. Op zaterdagmiddag treden er in de Kerk Delfgauw dichters op en een verteller, die worden begeleid door viool en piano.

Het hele programma is te vinden op https://www.deverbeelding.nu/