Doe mee aan de Open monumentendag op zaterdag 14 en zondag 15 september

Sinds 1987 is er elk jaar in september de Open Monumentendag. Dit evenement is nu het grootste culturele evenement van Nederland geworden, met elk jaar ongeveer één miljoen bezoekers. Ook dit jaar kun je weer meedoen aan dit evenement op zaterdag 14 en/of zondag 15 september.

Stel je monument open
Ben je nou net zo trots op jouw monument als de gemeente, en wil je dit delen met de inwoners van Pijnacker-Nootdorp? Meld u dan aan! Je kunt zelf bepalen wat je  wilt laten zien en op welke tijden je het monument openstelt. Het is altijd leuk om een activiteit bij je monument te organiseren, zoals een rondleiding of muzikale optredens, maar dat is natuurlijk niet verplicht.

Vlaggen met logo

Opengestelde monumenten zijn te herkennen aan een vlag met daarop het logo van Open Monumentendag. De opengestelde monumenten en het bijbehorende programma worden op de website gepubliceerd en de gemeente zorgt voor de nodige promotie. Natuurlijk mag je zelf ook reclame maken.

Ben je enthousiast geworden en wilt je je  monument tijdens Open Monumentendag 2024 openstellen voor publiek? Meld je dan   voor 1 juli aan bij de cultuurcoördinator Marina Peters : M.Peters@Pijnacker-Nootdorp.nl.