Een verrassing tijdens de film bij CulturA

Woensdag 29 november mochten kinderen en hun ouders de film ‘gespuis in de speelgoedkluis’ bekijken in de theaterzaal van CulturA & zo in Nootdorp. Wat de kinderen niet wisten is dat terwijl ze de film aan het kijken waren hun schoen werd gevuld met pepernoten en lekkernijen door allemaal pieten.

Schoenen uit
De kinderen die binnenkwamen kregen een warm ontvangst bij de ingang. De pieten en personeel van CulturA stonden de kinderen en hun ouders op te wachten. Om de kinderen hun schoenen uit te laten krijgen werd er gezegd dat de pieten aan het slapen waren op de begane grond. Door hun schoenen uit te doen zouden ze zo minder geluid maken en konden de pieten niet wakker worden van een stampend geluid.

Meer films en voorstellingen
Dit is niet de enige keer dat CulturA een film als dit organiseert. Begin en eind januari komen er nog leuke films aan. Voor volwassenen zijn er ook films en theatervoorstellingen. Wil je deze voorstellingen en films niet missen kan je het best even een kijkje nemen op de site van CulturA of een boekje ophalen bij het pand zelf.