Extra Speelzone Monkey Town Delft

Monkey Town Delft opende eind 2017 onder toeziend oog van prijswinnaars, wethouder De heer van Staalduine en aanwezige pers haar deuren. Na de opening bleek dat het aanbod voor oudere kinderen door o.a. de lasergame en de 5D-bioscoop zeer positief werd ontvangen. De peuterzone bleek voor de allerjongsten echter nog niet toereikend. Daarom opende Monkey Town Delft afgelopen voorjaarsvakantie een extra mini-zone.

Feedback
Eigenaar Geoffrey Pijpaert: “Uit de feedback van ouders met jonge kinderen bleek dat het gedecoreerde  Indianendorp voor de allerkleinsten te uitdagend was. Voor bezoekers met kinderen tot drie jaar hebben we daarom een nieuwe zone laten maken.” Deze nieuwe mini-zone ligt naast de huidige peuterzone en bestaat volledig uit zachte materialen die in de meeste indoor speelparadijzen wordt gebruikt. Er zijn klimmogelijkheden, een ballenbak en glijbanen. Zowel de peuterzone als de nieuwe mini-zone zijn tegenwoordig afgeschermd met een houten hekwerk waar maar één in- en uitgang is.

Uitdagingen
“Direct na opening liepen we tegen een aantal uitdagingen aan. Ondanks dat we niet alles zelf in de hand hadden was het soms storend voor onze bezoekers. Nu de mini-zone af is en alle opstart-perikelen verholpen zijn denken we een completer aanbod te hebben. Wij zijn dan ook benieuwd naar de reacties van onze gasten”, aldus Geoffrey Pijpaert.
“Naar aanleiding van de feedback die we zowel online als mondeling hebben gekregen zijn o.a. de entreepoortjes beveiligd en is de mini-zone gebouwd. Eerder was het parkeerterrein nog niet klaar en de verwarming werkte niet naar behoren. Al deze zaken zijn nu opgelost en daar zijn we ontzettend blij om,” valt mede-eigenaar Lesley Pijpaert hem bij. “Maar natuurlijk blijven we werken aan het leukste indoor speelparadijs van Delft”.

Monkey Town Delft is gevestigd aan de Rijksstraatweg 39 te Delft. Actuele openingstijden en tarieven zijn
zowel op Facebook als de website www.monkeytown.eu/delft te vinden.