Getuigen gezocht van doorrijden na aanrijding

Op dinsdag 5 maart 2024, rond 19.30 uur, werd een persoon aangereden door een voertuig op de Emmastraat in Pijnacker. De bestuurder van het voertuig is vervolgens doorgereden. De politie van Pijnacker-Nootdorp is nu op zoek naar getuigen, maar ook de verdachte van dit ongeval.

Doorrijden na aanrijding
Dit incident vond plaats ter hoogte van de kruising van de Emmastraat en de Nijverheidsweg, waarbij de betrokken persoon letsel heeft opgelopen. De politie is  op zoek naar een verdachte die reed in een voertuig dat zwart van kleur is, een rode bies van lichtjes heeft ter hoogte van de hoedenplank, en een hoog model heeft.

Na het incident waarbij het slachtoffer werd aangereden, zijn er meerdere personen naar de plaats van het ongeval gekomen om te helpen. De politie wilt graag met deze mensen spreken om hun getuigenis te horen en meer inzicht te krijgen in wat er precies is gebeurd.

Help mee
Heeft u informatie? Bent of kent u een getuige of herkent u de omschrijving van het voertuig van de verdachte? Neem contact op met 0900-8844 en vraag naar de VVC Pijnacker-Nootdorp onder vermelding van registratienummer 2024071902.