Gezellige drukte op de jaarmarkt Josephschool

Woensdagmiddag organiseerde de Josephschool in Pijnacker een jaarmarkt uiteraard op het schoolplein. Iedereen, dus ook mensen zonder kinderen, waren welkom op het gezellige schoolplein. Er werden planten te koop aangeboden door Zorgkwekerij Bloei. De opbrengst van deze jaarmarkt zal gedeeltelijk geschonken worden aan Stichting woon initiatief Nootdorp, voor de inrichting van de algemene ruimtes in appartementencomplex Zonnedauw. Dit complex gaat onderdak bieden aan jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Voor dit doel is gekozen omdat twee van de toekomstige bewoners van dit complex af en toe werkzaam zijn op de Josephschool.

Rad van fortuin
Zo ook de giften via het Rad van fortuin, er werden de lootjes verkocht, de kopers met het juiste lot werd getrakteerd op prijzen. Dit al van de plaatselijke ondernemers zoals, Kopie plus, Rombout kappers, Brasserie Brocante, Shoeby,  JHL Plants, Hairstyling Amanda, Bakker v Maanen, ijsalon Bij Ons, Bloeiend nl, Rip Bromini bv, F van de Velden, Kok Wonen en bewonersvereniging Koningshof.

Kinderrommelmarkt
Je kon wandelen langs de kinderrommelmarkt, proeven van de lekkernijen gemaakt door de ouders, sjoelen en natuurlijk de springen klim kussens ontbraken niet. Ook het mooie weer maakte het extra vrolijk en ook schminken was bij vele in trek, je zag de leukste toetjes voorbij komen.

Oudercommissie
De Oudercommissie heeft heel wat tijd in de organisatie gestopt , dat was ook wel goed te merken , alles liep gesmeerd.

Extra foto’s zijn te vinden op de facebook pagina