Hans van Rijn geëerd met kamer bij Oliveo kantine

Hans van Rijn geëerd. Hij was vijftig jaar als leider op het Oliveo Jeugdkamp. Hans heeft zich deze 50 jaar vooral toegelegd op het hele “keukengebeuren”.Zichtbaar ontroerd over een prachtige speech, een man met een gouden randje. Zijn postzegel hobby werd ook even aangehaald  een echte  filatelist. Ook behoorlijk verwend met fijne cadeaus , zoals een mooi weekend weg met een diner bon, een medaille om zijn nek met een bijpassende armband. vijftig  jaar kampvrijwilliger…waar vinden we dat nog? Een uniek mens met een unieke staat van dienst.

Ruud en John

Ruud en John spraken Hans en Toos van Rijn met lovende woorden toe, hij werkte ook het wester secretariaat, in de bestuurskamer werd de vereniging door Hans de goede kant op gestuurd, wettelijk en figuurlijk. Inmiddels zit er nu een ploeg van 6 mensen die Hans zijn taak hebben overgenomen. Nog lol om ook, omdat er 6 mensen in ploegen diens Hans van Rijn zijn taak nu doen.

Hans van Rijn kamer

Als dank voor zijn trouwe dienst er is namelijk al een Nico van Overdam hal en een Gerard Rutte plein, een kleedkamer naar f Kees. Maar dan nu ook, de verassing was groot, toen hij de Hans van Rijn kamer zelf mocht openbaren. Hij vond het geweldig! Een eigen kamer in de Oliveo kantine. Het feestelijk geheel werd afgesloten met een bbq. Van de leiders kreeg hij nog een stukje kunst waar hij schitterend op geschilderd was als kamp kok. Een mooie dag voor Hans !

Foto’s David Dilling