Harmonie Nootdorp goes to America

Op zondag 3 november geeft Harmonie Nootdorp twee concerten met een Amerikaans tintje. Een matinee om 15.00 uur waar de slagwerkgroep, het starters- en opleidingsorkest spelen. En een avondvoorstelling om 19.30 uur verzorgd door het harmonieorkest.

Muziek uit Disney film
De slagwerkgroep speelt “met twee handen coole dans muziek”. Het startersorkest geeft een vrolijke ode aan the Happy Cyclist, speelt muziek uit de Amerikaanse Disney film “The Beauty and the Beast” en laat een Latijns Amerikaanse Samba horen. Het opleidingsorkest omschrijft met Statue of Liberty de pracht van het vrijheidsbeeld, speelt de titelsong uit de Disney film Tarzan, een Bossanova uit Latijns Amerika en blijft bij alles Happy!

Je waant je in New York en het wilde westen 
Met het harmonieorkest wanen we ons in het wilde westen met de muziek van Ennio Morricone, wandelen we door New York, genieten van de prachtige natuur in de westelijke staat Oregon, dansen we op aanstekelijke Latin muziek en natuurlijk ontbreekt de nationale mars “Stars and Stripes Forever” niet.

Koop je kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar via voorzitter@harmonienootdorp.nl, matinee €10,-, avondconcert € 12,50,  kinderen <12 jaar € 5,-