De Van Heugten Groep kiest voor bedrijvenpark Heron

Op woensdagochtend 17 juli om 11.00 uur ontvangt Marcel van Heugten, directeur van de Van Heugten Groep, de sleutel van hun nieuwe pand op de Reflectiestraat 19 op bedrijvenpark Heron in Nootdorp uit handen van Arjan Hogenboom, directeur Realisatie kantoren van Heembouw Rotterdam B.V. Wethouder Ilona Jense zal de Van Heugten Groep officieel welkom heten in onze gemeente.

Van Heugten Groep
Het nieuwe ‘vervoerscentrum’ zoals de ondernemers het zelf noemen, zal onderdak gaan bieden aan Van Heugten Tours, MobiWerk en OIBC. Hiermee ontstaat een unieke combinatie die start bij de werving en selectie en het opleiden van chauffeurs, tot het uitvoeren van tourwerkzaamheden door Van Heugten Tours. De Van Heugten Groep is een hecht familiebedrijf dat sinds 15 jaar is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de regio. Het bedrijf heeft gekozen voor een kavel op Heron, ruim 7.000 vierkante meter groot. Wethouder Ilona Jense is blij met de keuze van de Van Heugten Groep voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp. “Ik ben blij en trots dat een mooi en ambitieus bedrijf als de Van Heugten Groep kiest voor een locatie in onze gemeente”.

Meer ruimte om te groeien
De komst naar bedrijvenpark Heron biedt de ruimte om nog meer te groeien. Aan de Reflectiestraat is het kantoor, testruimtes, lesterrein alsmede wasstraat en ruimte opstal voor de bussen gerealiseerd door Heembouw. Habeon Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp.