[VIDEO] Hoeve BuytenHout verkozen tot ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2024’

Hoeve BuytenHout in Delfgauw is verkozen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2024. Deze luxe B&B blinkt uit in alle details, wat heeft geleid tot een topscore binnen de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Ook de gemiddelde gastenbeoordeling van 9,7 op Bedandbreakfast.nl heeft bijgedragen aan deze prestigieuze titel.

Kwaliteit ongekend hoog
Volgens Hanny Arens van Stichting Bed & Breakfast Nederland is het kwaliteitsniveau van Hoeve BuytenHout ongekend hoog: “Van de luxe gastenkamers met prachtig privé sanitair en de knusse gezamenlijke ruimte met sfeerhaard, tot het fantastische ontbijt en de prachtige tuin aan het water.”

Ook andere winnaars
Naast Hoeve BuytenHout zijn er ook winnaars uitgeroepen in de categorieën 2 tot en met 4 tulpen om de diversiteit van B&B’s te benadrukken. De winnaars zijn bepaald op basis van een objectieve normen- en scorelijst, aangevuld met een persoonlijk bezoek van een mystery guest. De winnaars per klasse zijn: B&B De Kreekkade in Heinenoord (4 tulpen), B&B Bij het rechte eind in Drunen (3 tulpen), en Koekwhouse Bed & Breakfast in Nispen (2 tulpen). De verkiezing wordt georganiseerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland.