Huis van Rie heeft nu voldoende relax stoelen

Vijf juli schreven we nog,  al enige tijd is Huis van Rie op zoek naar relaxstoelen om hun cliënten  fijn te kunnen laten relaxen. De deelactie over de rolstoelen met Feel Good heeft een paar mooie exemplaren opgeleverd. Nu  op zeventien juli een bericht van Huize Rie !

Bericht

“Bedankt voor het delen van dit bericht! Bijna 3.000 mensen hebben de oproep gezien. Dank daarvoor!  We hebben mooie stoelen kunnen ophalen en hebben nu genoeg stoelen. Bedankt voor het delen, ook dankzij jullie is deze actie weer een succes geworden!”

Huis van Rie

Huis van Rie is een centrum voor dagbesteding in Nootdorp waar aandacht en mensen centraal staan. Huis van Rie wordt bezocht door mensen met een lichamelijke, verstandelijke, meervoudige of sociaalpsychiatrische beperking, maar ook mensen met NAH en dementie, en door hun mantelzorgers. Zij draaien voornamelijk op vrijwilligers en donaties.

Kijkje nemen klik dan 

WINKEL VAN RIE

Werken zoals jij dat wilt. Winkel van Rie biedt een beschermde en inspirerende werkplek aan (jong)volwassenen die behoefte hebben aan extra ondersteuning. Bij onze arbeidsmatige dagbesteding (en beschut werk) bieden we je zinvolle en leuke arbeid.

Kijkje nemen klik dan