Hulpmiddelencentrum schenkt rolstoelen aan Huis van Rie

Al enige tijd was Huis van Rie op zoek naar rolstoelen om met hun cliënten te kunnen wandelen bij mooi weer. Diverse oproepen hadden tot op heden niets opgeleverd. Vandaag mochten zij namens Hulpmiddelencentrum (voorheen Jens Revalidatietechniek) uit Rotterdam drie rolstoelen in ontvangst nemen! Hulpmiddelencentrum is de vaste leverancier voor hulpmiddelen in de gemeente Pijnacker – Nootdorp.

Huis van Rie

Huis van Rie is een centrum voor dagbesteding in Nootdorp waar aandacht en mensen centraal staan. Huis van Rie wordt bezocht door mensen met een lichamelijke, verstandelijke, meervoudige of sociaalpsychiatrische beperking, maar ook mensen met NAH en dementie, en door hun mantelzorgers. Zij draaien voornamelijk op vrijwilligers en donaties.

Oproep media

Na een oproep in de media is Jeroen den Harder met de oproep aan de slag gegaan. Jeroen heeft een uitgebreid netwerk in de revalidatie branche en informeerde bij Dennis Kriek (Manager WMO bij hulpmiddelencentrum). Jeroen heeft Dennis en verteld over Huis van Rie.Hierdoor werd ook Dennis enthousiast over Huis van Rie en wilde graag meewerken, hij regelde binnen hulpmiddelencentrum dat er drie rolstoelen beschikbaar werden gesteld en vanmorgen mocht Jeroen deze in ontvangst nemen en afleveren bij Huis van Rie.

Dankbaar

De medewerksters waren ontzettend blij en dankbaar met dit gebaar, nu kunnen ze met het mooie weer met hun cliënten gaan wandelen. Namens Huis van Rie willen wij dan ook Dennis Kriek en Hulpmiddelencentrum bedanken voor hun donatie!

Foto :Dennis Kriek, Manager WMO van hulpmiddelencentrum

Dames van Huis van Rie: Yvette van Aken ,Nathalie Kleijn Boot ,Diana Hofma Versluis