Internationale Vrouwendag wordt gevierd bij Bibliotheek Oostland

Op vrijdag 8 maart zal de wereld Internationale Vrouwendag vieren, een dag gewijd aan het erkennen van de rol van vrouwen in onze samenleving. Dit jaar ligt de focus op het thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen’, waarbij de nadruk ligt op de onderlinge verbondenheid en gelijkheid ondanks onze verschillen. Om deze viering op een mooie manier te beleven, opent de Bibliotheek Oostland haar deuren voor een viering in de vestiging Pijnacker, Buurt & Zo.

Activiteiten
Vanaf 19:00 uur zijn mensen van alle leeftijden welkom om deel te nemen aan diverse verbindende activiteiten. Zo kunnen bezoekers samen zingen, creatieve poëzie maken, kunstzinnig bezig zijn en workshops volgen over het vertellen van persoonlijke verhalen en empowerment. Naast deze activiteiten is er ook gelegenheid om informatie te verkrijgen van verschillende maatschappelijke organisaties.

Afsluiting
De avond wordt afgesloten met de mogelijkheid om nog even na te praten onder het genot van hapjes en drankjes. Iedereen die geïnteresseerd is, wordt uitgenodigd om deel te nemen aan deze viering. Aanmelden kan via: volwassenen@bibliotheekoostland.nl.