John de Wolf en Glenn Helder in theater CulturA & Zo

Theater CulturA & Zo heet vrijdag 10 april twee zeer markante voetballers welkom met de theatershow ‘FC De Rebellen’. Het zijn assistent-trainer bij Feyenoord, John de Wolf en percussionist en voormalig voetballer Glenn Helder. Samen zorgen de heren, onder begeleiding van Koert Westerman, voor een onvergetelijke avond.

Anekdotes uit voetbalcarrières
Aan de hand van beeldmateriaal worden anekdotes uit hun voetbalcarrières verteld, waar de schurende randjes niet geschuwd worden. Natuurlijk ontbreekt ook de Rebelse Quiz niet. In de minstens zo belangrijke derde helft, zullen de heren signeren en, indien gewenst, met de bezoekers op de foto gaan.

Sportcolleges in theater
CulturA & Zo noemt deze theatervoorstelling een sportcollege. “Het is natuurlijk een heerlijk avondje uit waar veel gelachen gaat worden, niet een saai hoorcollege. We vinden het ontzettend leuk om een podium te bieden aan sporters die tot ieders verbeelding spreken. In het volgend theaterseizoen staat ook oud-schaatser en Olympiër Erben Wennemars op het programma”, zo vertelt programmeur Manuela Bijl die druk bezig is flyers rond te brengen bij sportverenigingen om zo te wijzen op deze leuke unieke avond.

De verwachting is dat de kaarten binnen no-time zijn uitverkocht, dus ga snel naar www.culturaenzo.nl voor de ticketverkoop of koop een kaartje in het theater zelf.