Kennismakingsavond met vrijwilligersorganisaties op 26 Januari in CulturA & Zo

Elke dag dragen vrijwilligers bij aan het welzijn van de gemeente. Voor talloze verenigingen en organisaties zijn ze van grote waarde. Als je overweegt om jezelf als vrijwilliger in te zetten, biedt de Kennismakingsavond op vrijdag 26 januari een uitgelezen kans om informeel kennis te maken met lokale organisaties actief op het gebied van jeugd en gezinnen die nog wel wat extra helpende handen kunnen gebruiken.

Tussen 19.00 en 20.30 uur verwelkomt CulturA & Zo in Nootdorp je graag voor deze ontmoetingsgelegenheid. Onder het genot van een kopje thee of koffie heb je de mogelijkheid om kennis te maken met vrijwilligers en coördinatoren, en al je vragen te stellen. Dit alles geheel vrijblijvend natuurlijk.

Aanmelden en Locatie
De bijeenkomst vindt plaats bovenaan de trap in CulturA & Zo. Hoewel aanmelden vooraf mogelijk is bij Anke IJdens via 06 – 13340233 of a.ijdens@humanitas.nl, is spontaan binnenwandelen ook mogelijk.

Aanwezige Organisaties
Verschillende lokale organisaties op het gebied van jeugd en gezinnen staan klaar om u deze avond te verwelkomen. Onder hen bevinden zich Home-Start (Humanitas), Bibliotheek Oostland, Young Connection, gro-up buurtwerk, Swop, Stichting VTV, en Jong Perspectief. Deze diverse groep organisaties bieden jou een inkijkje in de uiteenlopende mogelijkheden om als vrijwilliger bij te dragen aan de gemeenschap.