Kerstkaart van Kenzi Fayez siert gemeente Pijnacker-Nootdorp

Dit jaar schittert de kerstkaart van de gemeente Pijnacker-Nootdorp met een prachtige tekening van de 11-jarige Kenzi Fayez uit Pijnacker. Uit maar liefst 125 hoogwaardige inzendingen koos de jury, bestaande uit burgemeester Björn Lugthart, kinderburgemeester Lotte Breur, wethouder Hanneke van de Gevel en voorzitter van cultuurorganisatie De Verbeelding Piet van Adrichem, het werk van Kenzi als absolute winnaar.

Geen makkelijke beslissing
Het was geen gemakkelijke taak voor de jury, gezien de opmerkelijke kwaliteit van de ingezonden tekeningen. Bij groepen 7 en 8 van diverse basisscholen werden gezellige tekenmomenten met kerstmuziek georganiseerd om deel te nemen aan deze creatieve wedstrijd.

Erg blij
Kenzi’s tekening werd verkozen vanwege de authentieke kerstsfeer en prachtige details, zoals de reflectie van de lamp op de hoed van de sneeuwpop. De jonge kunstenaar was erg blij toen ze vernam dat haar werk als winnend was gekozen.

Nieuwjaarsreceptie
Op vrijdag 12 januari krijgt de gemeenschap de kans om alle inzendingen te bewonderen tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente. Van 16.00 tot 18.00 uur zullen de tekeningen een kleurrijke slinger vormen in de Raadzaal aan de Emmastraat 165 in Pijnacker. Iedereen is van harte welkom om de kunstwerken te bewonderen en samen met het college van burgemeester en wethouders te toosten op een nieuw jaar vol creativiteit en gemeenschapsgevoel.