Kerstreparaties bij Repair Café Nootdorp

Op zaterdag 16 december wordt het Repair Café in Nootdorp omgetoverd tot een plek vol kerstvreugde. Tussen 10:00 en 12:00 uur zijn alle buurtbewoners welkom om kapotte kerstspullen te laten repareren voor de feestdagen.

Kapotte kerstspullen
Het Repair Café, dat plaatsvindt in Kindcentrum Regenboog aan de Koningin Julianastraat 1 in Nootdorp, staat bekend om het helpen van mensen en het recyclen van spullen. Deze keer moedigen ze iedereen aan om kapotte kerststerren, lichtjes, treintjes, kerststalletjes, huisjes, poppetjes, kapotte kleedjes en stoffen kerstmannen mee te nemen. Maar dat is nog niet alles, zelfs beschadigde jassen en keukenapparatuur zoals frituurpannen en gourmetstellen kunnen worden gerepareerd.

Reparaties
Een speciale toevoeging deze keer is Sven, een stagiair met goede kennis van moderne technologie. Hij kan helpen met het opschonen van telefoons zodat ze sneller werken en langer meegaan.

Vanaf 10:00 uur staan ervaren reparateurs klaar om samen met jou te kijken naar wat er gerepareerd kan worden. Terwijl zij aan het werk zijn, kun je genieten van een kop koffie met koek voor slechts 1 euro.

Donatie wordt gewaardeerd
Na een geslaagde reparatie wordt een vrijwillige donatie gewaardeerd. Hiermee worden de kosten van het Repair Café gedekt. Het café is elke derde zaterdag van de maand open.