Literaire lunch met Ingmar Heytze

In de Week van de Poëzie treedt zaterdag 27 januari de landelijk bekende dichter Ingmar Heytze op tijdens een literaire lunch in Buurt &Zo, Prins Hendrikstraat 28 in Pijnacker.

De lunch wordt vanaf 12.30 uur geserveerd, de gerechten worden afgewisseld met voordrachten van poëzie door de
Oostlandse dichters Willem de Vreede, Mark Boninsegna en Arie van Driel. Daarna is het woord aan Ingmar Heytze.

Dichter
Hij vertelt over zijn werk als dichter en draagt voor uit zijn bundels. Heytze begon op 15-jarige leeftijd met dichten. Hij studeerde Algemene Letteren in zijn geboortestad Utrecht. In 1997 debuteerde hij met De Allesvrezer. Zijn gedichten over de stad werden gebundeld in Utrecht voor beginners & gevorderden. Verder maakte hij furore als
columnist en presentator.

Reisfobie
Het kostte hem tien jaar om de wereld ervan te overtuigen dat hij een reisfobie had en daarna nog eens tien jaar om uit te leggen dat hij inmiddels hiervan is genezen. Hierover schreef hij Scooterdagboek. Momenteel werkt hij aan een nieuwe dichtbundel, die eind 2018 zal verschijnen.

Theatertournee
Tot en met maart 2018 is hij met Hans Dorrestijn en Vrouwkje Tuinman op theatertournee met de voorstelling Neurosen en andere hobby’s. Een cabaretprogramma vol muziek, liedjes, samenspraak en poëzie.
Na het optreden van Ingmar Heytze is er gelegenheid om bij het boekenkraampje van Boekhandel van Atten een bundel van een van de dichters aan te schaffen en te laten signeren.

Kaartjes, inclusief lunch à €7,50 voor leden van de bibliotheek en € 10,- voor niet-leden, zijn
te koop via de website: www.bibliotheekoostland.nl en bij de balie van de Bibliotheek Oostland.