Mantelzorgers konden goed overweg met de pistolen

Workshop bloemschikken

Deze workshop staat garant voor een ontspannende en gezellige middag. Na een korte uitleg maakt  elke deelnemer een herfsttafelstuk. De workshop is zo opgebouwd dat iedereen een mooi stuk kan maken. Ook als er nog niet zoveel ervaring is met bloemschikken.

Zo las je het op de uitnodiging kaart van de Mantelzorg en inderdaad, het  stond garant dat ieder die zich op had gegeven, met een mooi stuk naar huis ging!

 

Door de vele aanmeldingen om 14.00 uur, is er een tweede workshop  aan vast geplakt, later in de middag om 16.00 uur kwam groep twee het nog eens dunnetjes overdoen .

Denise van Zundert en Francis Bennis opende de middag met een dankwoord voor de mantelzorgers.

Met diverse soorten groen en natuurlijke materialen werd er een mooie schaal opgebouwd , een leuk tafelstuk. Na het bekleden van een piepschuim ondergrond met mos en stukjes stof konden ze aan de slag . De dennenappels , lampions en takjes of super kleine appeltjes werden met het lijmpistool op de opgebouwde schaal geplakt . De Workshop werd verzorgd door Maris.

Wat een leuke week weten ze te maken met de samenwerking van alle vrijwilligers die wederom klaar stonden met koffie of thee en lekkers.

Een mantelzorger is bijzonder maar de Mantelzorg ondersteuning ook ! Ze kunnen niet buiten elkaar dus laat je inschrijven als mantelzorger.