Nieuw logo voor Pijnacker Centrum

Op dinsdag 16 juli is tijdens de kickoff van de Ondernemersvereniging Pijnacker Centrum het nieuwe logo van Pijnacker Centrum onthuld.

Grote verandering
Winkelgebied Ackershof ondergaat een grote verandering. Vanaf augustus 2019 wordt het gebied gefaseerd omgetoverd tot een groter winkelgebied dat meer is dan alleen winkelcentrum Ackershof. Na de verbouwing en uitbreiding zal het winkelgebied verder gaan als ‘Pijnacker Centrum’. Voor de zomervakantie van 2020 zal een groot deel van de inrichting klaar zijn.

Vernieuwing centrum
Winkelen is aan allerlei trends en ontwikkelingen onderhevig. Wie hierop inspeelt, pakt de kansen van vandaag. De kans om consumenten een fijne dag te bieden in plaats van alleen een snelle boodschap te laten doen. “Wij kozen voor de vernieuwing van Pijnacker Centrum, omdat dit alles in zich heeft om uit te groeien tot een mooi winkelgebied voor onze regionale bezoeker. Denk alleen al aan de ligging met uitstekende bereikbaarheid. Ook de faciliteiten in de omgeving zijn zeer aantrekkelijk: voldoende parkeergelegenheid, een mooi en gezellig plein met vele terrassen.”

We komen van ver
Wethouder Ilona Jense verrichte gisteravond de officiële handeling, het onthullen van het nieuwe logo. Jense deed dit samen met vele ondernemers. Aansluitend werden alle aanwezigen getrakteerd op een hapje en drankje. Ondernemers, vastgoed en gemeente hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om tot één plan te komen. Ilona Jense zegt: “Fantastisch om te zien dat het gebied straks een lokale trekpleister is en daarmee beter zichtbaar wordt. We komen van ver en hebben met een groep vooraanstaande denkers de krachten gebundeld. Het is tijd om dit door te zetten naar een positieve vernieuwing. Een goed moment om dit te vieren met afgevaardigden van de gemeente en ondernemers. Zij leveren gezamenlijk een bijdrage aan de realisatie van dit project, die moeten leiden tot een positieve impuls voor het centrum”.