Nieuwe datum voor afgelaste Halve Marathon Oostland

Op zondag 29 oktober vindt de start van de Halve Marathon Oostland weer plaats op het Raadhuisplein in Pijnacker. De Halve Marathon Oostland werd begin september afgelast door het warme weer.

Afgelast door weersomstandigheden
Op vrijdag 9 september is er na overleg besloten om de Halve Marathon Oostland van zaterdag 10 september af te gelasten.De organisatie van het evenement liet weten dat de beslissing volgde na het overleg met de GHOR’s, huisarts, EHBO en de gemeenten Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland.

Halve Marathon Oostland
De Halve Marathon Oostland is een jaarlijks evenement, dat wordt georganiseerd door de Stichting Halve Marathon Oostland. Deze marathon heeft een snel parcours over verharde wegen met de start en finish in Pijnacker.Op zondag 29 oktober wordt het volledige programma afgewerkt. Deze bestaat uit de prestatielopen van vijf en tien kilometer en de kidsruns van 600 meter en twee kilometer.

Lopers die waren ingeschreven voor de afgelaste editie hebben een bericht gekregen van de organisatie. Wie zich nog niet had ingeschreven kan dat alsnog doen. Dit kan op https://halvemarathonoostland.nl