Nootdorpse (27) gestoken tijdens ruzie in Ypenburg

Maandagavond 28 augustus is een 27-jarige vrouw uit Nootdorp gewond geraakt tijdens een ruzie in het Haagse stadsdeel Ypenburg. De politie is nog op zoek naar de dader en roept getuigen op om contact op te nemen.

Ruzie
De politie laat weten dat even na half acht ’s avonds het slachtoffer ruzie kreeg met een andere vrouw. De twee vrouwen raakten slaags met elkaar, waarbij één van de vrouw instak op het 27-jarige slachtoffer. Door ingrijpen van een omstander is vermoedelijk erger letsel voorkomen.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om zich over het neergestoken slachtoffer te ontfermen. Een traumahelikopter landde in de omgeving, zodat een trauma-arts de vrouw kon behandelen. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het nu met haar gaat, is niet bekend.

Dader spoorloos
De vrouw die de Nootdorpse neerstak, was na de ruzie weggevlucht. De politie laat weten dat de twee vrouwen bekenden van elkaar zijn. Desondanks is deze vrouw nog niet aangehouden.

Getuigenoproep
De politie onderzoekt wat de aanleiding is geweest van de ruzie en vraagt eventuele getuigen om contact op te nemen. Ook camerabeelden zijn welkom voor het onderzoek.

Tips doorgeven kan via het algemene politienummer (0900-8844), via de opsporingstiplijn of via het online tipformulier. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.