De Nootdorpse Oranje vereniging heeft echt uitgepakt

De vrijwilligers zetten zich aan alle kanten in.

Zaterdag morgen al vroeg was er gratis pannenkoeken eten, spelletjes concours (2-12 jaar), bloemschikwedstrijd, pentekeningen/schilderijen raden in de grote feesttent op het kermisterrein.

Er is al een stukje over de komkommer wedstrijd geplaats , nu dan nog de kinderen, ook die hadden een schitterende ochtend.

Ring gooien , koeien melken, zelfs de kleinste werden geholpen met het spel. De knuffel plek de voor cavia’s en marmotten zat vol met liefhebbers van de leuke harige diertjes , kinderen maar ook ouders knuffelde wat af.

Bloemschikken was ook erg in trek, er werden dan ook schitterende stukken voor op tafel thuis gemaakt en vele gingen trots met hun prachtige kleurrijke bloemwerk weer richting huiswaarts maar dronken ook wel even een kop koffie terwijl de kinderen aan de pannenkoeken zaten.

Gezonde tomaatjes werden er uitgedeeld .

Terwijl ik dit schrijf hoor ik buiten het vuurwerk knallen het zit er al weer bijna op. Morgen nog Familie dag en in de avond uren “The Raspers

De Nootdorpse Kermisweek is georganiseerd door de vrijwilligers van de Nootdorpse Oranjevereniging samen met partycentrum Het Witte Paard, de gemeente Pijnacker-Nootdorp, Stichting Korte Baan Nootdorp , Triodus Kinderopvang, Stichting Wielercomité Nootdorp en de dames en heren Tuinders.

Lia van Halderen