Oostlanddag 2020

De Oostlanddag 2020 gaat door! Dit jaar is dat op woensdag 7 oktober, van 10.30 – 12.00 uur. Voor alle ondernemers uit regio Oostland. Dit jaar is er een hele speciale ochtendeditie op een manier die helemaal past bij deze tijd.

Netwerken

Dit jaar is er geen uitgebreid programma, maar wel de gelegenheid tot netwerken onder het genot van koffie en thee bij een horecagelegenheid in de regio. Je kunt kiezen uit een groot aantal horecagelegenheden.

VOORUIT

Het thema van de editie 2020 is: VOORUIT! De organisatie vind het heel belangrijk er juist nú te zijn voor de ondernemers uit de regio. Rekening houdend met wat er wél mogelijk is, organiseren zij een speciale editie waarin ondernemers op verschillende locaties kleinschalig kunnen netwerken.

Aanmelden

Heb jij weer zin om andere ondernemers te ontmoeten? Samen een kop koffie of thee drinken omdat het er al veel te lang niet van gekomen is. Bijpraten, nieuwe contacten opdoen, ideeën en kennis uitwisselen, én elkaar inspireren. Je bent van harte welkom! Meld je nu aan via: http://oostlanddag.nl/aanmelden-2020/ Daar vind je ook de deelnemende horecagelegenheden.

Wacht niet te lang

In verband met het maximum aantal plekken per horecagelegenheid, is het aan te raden niet te lang te wachten met inschrijven. Vanwege alle regelgeving rondom Covid-19, benadrukken we dat aanmelden verplicht is.