Open Dag op Landgoed Crayenburch in Nootdorp

Landgoed Crayenburch in Nootdorp en dagactiviteitencentrum De Ruimte in Delft hebben voor zaterdag 16 maart 2019 een Open Dag georganiseerd. Ook andere locaties van Ipse de Bruggen in Zuid-Holland zijn die dag geopend voor het publiek. De Open Dag vindt plaats in het kader van de landelijke Week van Zorg en Welzijn.

Op Landgoed Crayenburch aan de Brasserskade 4 in Nootdorp is tussen 11.00 en 14.00 uur van alles te zien  en te beleven. Tal van gebouwen op het terrein openen hun deuren, zoals het hoofdgebouw, het bewegingscentrum, Het Eiland, de locatie aan de Voorstraat 2-4 en het Workhome aan de Veldbloemlaan 2-4. Werkzoekenden kunnen in Het Kombuis speeddaten. Verder kunnen bezoekers de Beotuin bezoeken en is er een foodtruck aanwezig.

Dagactiviteitencentrum De Ruimte aan de Mercuriusweg in Delft opent zijn deuren tussen 10.00 en 15.00 uur. Het dagactiviteitencentrum is een bezoek meer dan waard. Kinderen kunnen daar tijdens de Open Dag ponyrijden. Verder kunnen bezoekers een korte workshop volgen van de theatergroep en natuurlijk kan men genieten van koffie met gebak en heerlijke lunchgerechten.

Varkentje eet appel
Op alle deelnemende locaties van Ipse de Bruggen kunnen bezoekers genieten van het overheerlijke broodje Varkentje eet appel. Met dit lunchgerecht heeft Anouska van lunchcafé De Zoetelaar onlangs de eerste prijs gewonnen tijdens de Horecava 2019 in de RAI in Amsterdam. Het broodje is gratis verkrijgbaar. Tijdens de Open Dag kunnen bezoekers ook kennismaken met het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl van Ipse de Bruggen.

Informatie
Voor meer informatie over het programma, de deelnemende locaties, de openingstijden en de nieuwe huisstijl kan men terecht op de website www.altijdmeermogelijk.nl.

Organisatie
Ipse de Bruggen is met 5500 cliënten, 5500 medewerkers en bijna 400 locaties de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een (licht) verstandelijke en/of meervoudige beperking. Al meer dan honderd jaar zorgen wij voor hen. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Dankzij onze ervaring en deskundigheid hebben we ons ontwikkeld tot een krachtige zorgorganisatie met een coördinerende en verbindende rol. Het is onze overtuiging dat ieder mens meer kan dan hij of zij denkt, hoe klein een extra stapje ook is. Ipse de Bruggen. Altijd meer mogelijk.