Ottoni blazersensemble komt met lunchconcert in de Ontmoetingskerk

Op 18 februari presenteert het Ottoni blazersensemble een Tango Salon in de Ontmoetingskerk, Pijnacker. Het koperkwartet, opgericht door trompettisten Hans en Peter in 1993, brengt een repertoire met Tango’s van Piazzolla, Strawinsky, Pugliese en Malando, allemaal in eigen arrangementen.

Vaste bezetting
Met een vaste bezetting als koperkwartet sinds enkele jaren, vierde het ensemble in 2018 hun 25-jarig jubileum met een compositie van Willem Boogman. Voor het nieuwste programma werken ze samen met fluitiste Mirjam van der Maas. Ook werken ze samen met musici, waaronder Mirjam Van Der Maas (dwarsfluit), Peter van Os (trombone en accordeon), Bart Brinksma (hoorn), Hans van Eijk en Peter Leydekkers (trompet).

Lunchconcerten
Voor nieuwkomers bij de lunchconcerten: zondag 18 februari, Ontmoetingskerk, Klapwijkseweg 91, Pijnacker. Aanvang 12 uur, zaal open 11.40 uur. Toegang is gratis, met gratis koffie/thee bij binnenkomst. Na afloop wordt een drankje en knabbeltje aangeboden. Een vrijwillige bijdrage ter dekking van kosten wordt gewaardeerd.