Raak in gesprek met de raad met een hapje en een drankje

Inwoners van Pijnacker-Nootdorp hebben een unieke kans om een dieper inzicht te krijgen in het functioneren van de gemeenteraad door deel te nemen aan het initiatief “Gast van de Raad”. Op de avonden van 29 februari, 28 maart, 25 april en 30 mei opent het gemeentehuis zijn deuren voor geïnteresseerden.

Informatiesessie met broodje
Tijdens deze avonden hebben bewoners de gelegenheid om vanaf 18:30 uur het gemeentehuis te betreden, waar ze om 18:45 uur worden verwelkomd met een informatiesessie over de gemeenteraad, inclusief een broodje. Hier kunnen vragen gesteld worden en krijgen deelnemers inzicht in de besluitvormingsprocessen van de raad.

Gesprek met raadsleden
Een hoogtepunt van de avond is het gesprek met raadsleden om 19:15 uur. Deelnemers kunnen persoonlijke vragen stellen, inzichten delen en een beter begrip krijgen van de rol van individuele raadsleden. Om 20:00 uur begint de daadwerkelijke raadsvergadering, waarbij gasten getuige kunnen zijn van de besluitvorming.

Een drankje erbij
Na de vergadering is er om 21:00 uur een informeel samenzijn met een drankje, waar deelnemers verder kunnen praten met raadsleden en andere betrokkenen. Wil je deelnemen als Gast van de Raad? Meld je aan via griffie@pijnacker-nootdorp.nl of bel naar tel. 14 015.