Rabobank reikt cheques uit

Donderdag organiseerde Rabobank Zuid-Holland Midden een speciaal moment voor verenigingen en stichtingen uit de regio. Twaalf winnaars ontvingen een donatie uit het Rabobank Coöperatiefonds. Vorig jaar ontving Pijnacker-Nootdorp.tv een bedrag van het coöperatiefonds voor de aanschaf van een camera.

Met het Coöperatiefonds investeert de Rabobank in verschillende lokale initiatieven op sociaal-maatschappelijk en cultureel gebied. “De themagroep Coöperatiefonds heeft uit alle aanvragen een donatie toegekend aan 12 projecten”, vertelt Angela van Essen, medewerker Marketing & Communicatie bij Rabobank Zuid-Holland Midden.

In totaal werd er een bedrag van bijna € 25.000,- toegekend. Tijdens dezelfde bijeenkomst heeft de bank ook sponsorovereenkomsten getekend met negen verenigingen uit de regio. De feestelijke bijeenkomst vond plaats in het bankkantoor in Delft.

Rabobank introduceerde dit voorjaar een nieuw sponsorbeleid. “Door middel van dit nieuwe sponsorbeleid en samenwerking met sportkoepel NOC*NSF gaat Rabobank Zuid-Holland Midden negen verenigingen intensief ondersteunen.

De bank helpt de verenigingen met het opstellen en uitvoeren van een maatschappelijk of duurzaam meerjarenbeleid. Deze ondersteuning draagt bij aan de lange termijn ambities van de vereniging en daarmee aan de maatschappij”, vertelt Sander Vroom, Marketeer bij Rabobank Zuid-Holland Midden.

De bank gaat de komende twee jaar in onze gemeente o.a. RKDEO ondersteunen.