Recordopbrengst bij spinningmarathon van De Klimmende Règâhs

Op vrijdag 5 januari 2024 was Sportcentrum De Viergang in Pijnacker het toneel van een indrukwekkende prestatie: de jaarlijkse spinningmarathon van De Klimmende Règâhs (DKR) bracht een recordbedrag van € 41.289 op voor Alpe d’HuZes en Stichting Eck Roosen.

Geweldige ambiance
De ambiance werd mogelijk gemaakt door het enthousiasme van de deelnemers, de gedreven spinninginstructeurs en de opzwepende muziek die de energie tot ongekende hoogte opvoerde. De 265 spinningfietsen werden intensief gebruikt, sommige deelnemers trotseerden het zadel drie uur lang, terwijl anderen zich als duo inschreven en elkaar afwisselden.

Recordopbrengst
De recordopbrengst van € 41.289 was te danken aan de inzet van de deelnemers, die in de aanloop naar het evenement hun persoonlijke actiepagina’s deelden en zo sponsors wisten te mobiliseren. In vergelijking met het voorgaande jaar, waarin € 29.136 werd opgehaald, was dit een flinke stijging. De aanwezigheid van ex-professioneel wielrenner Laurens ten Dam en BBQ-koning Jord Althuizen, die samen deelnamen, droeg bij aan extra donaties voor het goede doel.

Benefietdiner
De volgende stap voor het ondersteunen van deze goede doelen is het benefietdiner op 2 maart 2024 in het Witte Paard in Nootdorp. Reserveringen voor het diner kunnen worden gemaakt via de website www.dkronline.nl.