Repair Café Nootdorp weer open voor reparaties op 20 januari

Januari wordt vaak beschouwd als een sombere maand met weinig festiviteiten, weinig licht en verminderde energie. Maar dat geldt niet voor de reparateurs van het Repair Café Nootdorp. Op zaterdag 20 januari opent het café opnieuw zijn deuren.

Alles kan weer gemaakt worden
Bij Repair Café begrijpen ze dat januari de perfecte tijd is om aandacht te besteden aan die dingen waar je normaal gesproken misschien minder tijd voor hebt. Daarom nodigen ze je uit om alles wat kapot is, maar waarvan je denkt dat het zonde is om weg te gooien, mee te brengen. Van hobbyartikelen en modelbouw tot kerstversiering en winterkleding, staan ze klaar om te repareren wat mogelijk is.

Schaatsen
Heb je bijvoorbeeld noren die een slijpbeurt kunnen gebruiken? Hun reparateur Bert heeft speciaal een slijpapparaat voor noren schaatsen.

Computer Café
In 2024 gaan ze nog een stapje verder met de introductie van hun Computer Café. Met de hulp van stagiairs en nieuwe reparateurs, die bedreven zijn in moderne technologie, bieden ze ondersteuning bij het verwijderen van onnodige informatie van uw telefoon, het oplossen van softwareproblemen op laptops of pc’s en reparatie van spelcomputers en consoles.

Zaterdag 20 januari, vanaf 10 uur staan de reparateurs paraat om jouw kapotte spullen te bekijken en te repareren. Terwijl je wacht, bieden ze voor 1 euro een kopje koffie en een koekje aan.

Donatie wordt gewaardeerd 
Een geslaagde reparatie? Een kleine donatie wordt op prijs gesteld door het café om de vaste lasten te dekken en hun werk voort te zetten in 2024.”