[VIDEO] Schrijf mee met het Groot Pijnacker-Nootdorps Dictee op 6 juli

Op donderdag 6 juli kunnen mensen meedoen aan het Groot Pijnacker-Nootdorps Dictee, georganiseerd door Rotary Club Pijnacker-Nootdorp. Het dictee is niet alleen hartstikke leuk en gezellig, maar er wordt ook geld ingezameld voor een goed doel: Hospice Koningshove.

Dictee
Het dictee wordt in de avond van 6 juli gehouden in CulturA & Zo, aan Dorpsstraat 7 in Nootdorp. Het dictee zal worden geschreven door Ron Brand, conservator/registrator bij het Maritiem Museum Rotterdam. Het dictee bestaat uit 300 woorden. Na afloop van het Dictee is er een loterij waarmee je leuke prijzen kunt winnen, zoals diverse lunch- en dinerbonnen, verwenpakketten, cadeaukaarten, etcetera.

Goed doel
Wie meeschrijft laat zich door vrienden, buren, familie, school, werkgever, collega’s of een bedrijf sponsoren voor het goede doel: voor elk goed geschreven woord of voor een vast bedrag. Iedere euro gaat naar het goede doel.

Het geld dat wordt opgebracht gaat naar Hospice Koningshove. Dit biedt een plek aan mensen om de laatste fase van hun leven door te brengen in warme en huiselijke omgeving. Koningshove is geen ziekenhuis, maar een laatste thuis waar gasten met familie of vrienden een waardevolle tijd met elkaar kunnen doorbrengen onder begeleiding van de eigen huisarts.

Aanmelden
Meer informatie over het dictee of het goede doel kan je terugvinden via rotary-pn.nl. Aanmelden voor het Groot Pijnacker-Nootdorps Dictee kan via culturaenzo.nl/agenda