Schrijfster Yvonne Keuls vertelt over haar Indische tantes

Op zondag 19 november geeft schrijfster Yvonne Keuls een lezing over haar Indische tantes. In de vestiging Pijnacker, Buurt & Zo van de Bibliotheek Oostland komt de schrijfster vertellen over haar familieleden. Na een succesvolle lezing vorig jaar was er veel roep om een herkansing. Die komt er nu dus ook!

Tantes
Veel lezers van Yvonne Keuls maakten via de boeken, verhalen en interviews kennis met die tantes: Tante Toetie, Tante Prul, Tante Iesje, Tante Non, Tante Mekkie en Tante Bel. Wie kent ze niet? Yvonne zelf werd in 1931 geboren in het toenmalig Nederlands-Indië en kwam toen ze 7 jaar oud was naar Nederland. Haar familie maakte onder andere de Japanse bezetting mee tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Willem Nijholt
Yvonne Keuls deelt ook herinneringen over haar speciale vriendschap met Willem Nijholt. De inmiddels overleden acteur maakte ook de oorlog mee en de schrijfster gaat hier dan ook verder op in tijdens haar lezing.

Handtekening?
Yvonne Keuls heeft meer dan negentig publicaties op haar naam staan, van toneelstukken en hoorspelen tot literaire televisiebewerkingen en romans. Boekhandel van Atten is deze middag ook aanwezig, mocht u interesse hebben in een van haar verschillende werken. Ook is er na afloop tijd voor een signeersessie.

Kaarten voor deze lezing zijn beschikbaar voor een tientje. Leden van Bibliotheek Oostland hoeven slechts € 7,50 te betalen. De lezing vindt plaats op zondag 19 november van 14.00u tot 16.00u.