Sponsoractie Stichting Bewegen Tegen Kanker

11 Maart 2018 vindt de 44ste editie van de CPC plaats. Loop jij de CPC en zou je sportieve prestatie ook in willen zetten voor mensen kanker? 

Ontspanning na inspanning! 
Er worden 2 vrijkaarten verloot voor de musical ‘The Lion King’, ongeacht de afstand die je loopt. De musical kaarten worden je aangeboden door het Grand Hotel Amrâth Kurhaus.

De enige voorwaarde is dat je laat sponsoren (opbrengst minimaal € 75,–). Bewegen Tegen Kanker wil namelijk iedereen die zijn sportieve prestatie inzet voor hun goede doel hiermee bedanken. 

Meer dan 70% van de oncologie patiënten heeft last van vermoeidheidsklachten, tijdens en na behandeling van chemotherapie, bestraling of een operatie. Oncologische beweegprogramma’s helpen om weer spierkracht en conditie op te bouwen en daarmee weer kwaliteit van leven te krijgen. De zorgverzekeraars vergoeden deze programma’s (gedeeltelijk) niet. De Stichting Bewegen Tegen Kanker helpt door beweegprogramma’s te sponsoren. Daarnaast stimuleren wij oncologie patiënten om te gaan bewegen via beweeguitjes zoals de ‘ADO beleving’. Dit is een gratis VIP-behandeling bij een thuiswedstrijd bij ADO Den Haag.

Actie vrijkaarten Lion King; hoe werkt dit?

1.    Maak een donatiepagina aan via https://supportanddonate.com/event/105/cpc-2018-/http://www.bewegentegenkanker.nl/img/default/pixTrans.gif

2.    Mail je naam en mobiele nummer naar bewegentegenkanker@haaglandenmc.nl

In de week na 11 maart wordt  de prijswinnaar bekend gemaakt.