Sportweg moet Sportlaan zijn op de stempas door fout gemeente

Inwoners van Pijnacker die hun stempas voor de verkiezingen van het Europees Parlement hebben ontvangen, kunnen een fout vinden in het adres van het stembureau. Door een misverstand staat op sommige stempassen ‘Sportweg’ vermeld als locatie voor Sportcentrum De Viergang. Het correcte adres is echter Sportlaan 1 in Pijnacker.

Excuses van gemeente
De gemeente biedt haar excuses aan voor het ongemak dat dit mogelijk veroorzaakt. De vergissing wordt zo snel mogelijk rechtgezet om verwarring op de dag van de verkiezingen te voorkomen.

De Europese Parlementsverkiezingen
De Europese Parlementsverkiezingen vinden plaats op donderdag 6 juni 2024. Dit is een belangrijke kans voor inwoners om hun stem te laten horen en invloed uit te oefenen op de beslissingen binnen het Europees Parlement. Kiezers kunnen stemmen op kandidaten van diverse Nederlandse partijen die meedoen aan deze verkiezingen.

Stemtijden
Op de verkiezingsdag zijn de stembureaus geopend van 7.30 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds. Zorg ervoor dat u op tijd gaat stemmen en het juiste adres van uw stembureau controleert om problemen te voorkomen.